Bodrum Gündem

Hollywood yıldızlarının takıları Bodrum’dan

Hollywood yıldızlarının takıları Bodrum’dan

Temelleri 1992 yılında atılan ARA Collection; Hollywood ünlülerin de tercihi olmaya devam ediyor. Üretimini Bodrum’da yapan firma ürünlerini başta Amerika olmak üzere farklı ülkelere ihraç etmekte.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum mağazalarının yanında firmanın ’da mağazası ve Aspe, Palm Beach, St.Barth, Bermuda, Carmel, Dallas ve Porto Riko gibi gözde tatil merkezlerinde de corner’ ları bulunmakta.
Yakın zamanda Hollywood ünlülerinden Kylie Jenner’ın da parmağından çıkarmadığı ve instagramda paylaştığı göz alıcı inci ve altının bir arada kullanılarak tasarlandığı yüzük büyük beğeni aldı. Tamamıyla el yapımı olan ve 24 ayar altının kullanıldığı yüzük sezonun en hit mücevherlerinden yalnızca bir tanesi. Markanın tasarımcısı Ali Rıza Akdolu geçtiğimiz yıllarda da Las Vegas’da düzenlenen bir uluslararası mücevher fuarında ‘’Fısıldayan İnci’’ isimli tasarımı ile ödül almıştı.
Hollywood stüdyolarına ürün tedariği de sağlayan ARA Collection’un müşterileri arasında Goldie Hawn, Kevin Costner,  Katy Perry , Ellen DeGeneres, Oprah gibi ünlüler de bulunmakta.Ünlü Pulitzer ailesinin son temsilcisi Ceil Pulitzer ve Apple’ ın CFO’ su Luca Maestri’ de markanın Santa Barbara mağazasının müdavimlerimden.
Türkiye’de de bir çok ünlü ismin tercih ettiği marka Bodrum’dan dünyanın her yerine ürünlerini göndermekte.
Markanın üretim yelpazesinde üstelik sadece mücevher değil aksesuarlarını kendi ürettiği özel tasarım çanta ve sandaletlerde bulunmakta. Markanın sembolü haline gelen balık figürü esas alınarak yaratılan kolyeler her sezon farklı kombin ve mücevherlerle boy gösteriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.