Bodrum Gündem

Pırlanta yüzük sahibini buldu

OASİS AVM’nin ATA Kuyumculuk sponsorluğunda sevgililer gününe özel olarak gerçekleştirdiği organizasyonda pırlanta yüzük sahibini buldu.

Bodrum Gündem Haber

OASİS AVM tarafından hazırlanan organizasyonda 6 bin liralık pırlanta yüzük sabini buldu.

Bir tonluk buz kalıbının içerisinde bulunan yüzüğün erime zamanını en yakı tahmin eden 20 yaşındaki İbrahim İşçi yüzüğü ATA Kuyumculuk yetkilisi Faik Karagöz’den teslim aldı. İşçi’ye yüzüğü düzenlenen törenle takdim edildi.

Oasis Halkla İlişkiler Yöneticisi Derya İlçi Koçbaşlı, törende basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Çok ilgi gören bir kampanya oldu. En yakın tahminde İbrahim Bey bulundu. 1 gün 5 saat 18 dakika ile en yakın tahmini yapan kişi oldu. Kendisini tebrik ediyoruz” dedi.

En yakın tahmini yaparak tek taş yüzüğün sahibi olan İbrahim İşçi ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Arkadaşımla beraber alışveriş yaptık. Etkinlik güzel bir etkinlikti. Tahminde bulunduk, tuttu. İyi olan kazandı. Yüzüğü beraber tahminde bulunduğumuz arkadaşıma vereceğim.”

Ata Kuyumculuk Sorumlusu Faik Karagöz de “Oasis AVM ve Ata Kuyumculuk olarak birlikte organize ettiğimiz bu kampanyaya katılım sağlayanlara çok teşekkür ederiz. Yüzüğü teslim ederken genç arkadaşlara hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İyi günlerde kullansınlar” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.