Bodrum Gündem

Bir ilkbahar öyküsü

Bir ilkbahar öyküsü

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yer alan Gençlik Merkezleri gençlerin gelişimine yardımcı olmak, milli ve manevi değerlerine ve geçmişine bağlı, dünyanın geleceğine yön veren şuurlu bir gençlik yetişmesine katkı sağlamak adına 81 ilde gençlere hizmet vermektedir.

Bodrum Gündem Haber

Gençlik Merkezleri gençlerin serbest zamanlarını sosyal yönlerini geliştirecek kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle etkili ve verimli geçirmelerini sağlayacak merkezlerdir.

Yarışma Katılma Şartları;

“II. Gençler Arası Öykü Yarışması”na 13-29 yaş aralığındaki gençler katılabilecektir. Yarışma 13-17, 18-24 ve 25-29 yaş aralıkları olmak üzere üç kategoride gerçekleştirilecektir.

Yarışma Konusu;

“II. Gençler Arası Öykü Yarışması”  kapsamında yazılacak eserlerin teması “Benim Çocukluğum” olacaktır.

Yarışma Başvurusu;

  1. Eserler başvuru ekranına 01.04.2021 tarihine kadar yüklenecektir. (Sistem saat 18.00’de kapatılacak olup saat 18.00’den sonra başvuru alınmayacaktır.)
  2. Yarışmacılar, belirtilen web adresine giriş yaparak istenen bilgileri doldurduktan sonra eseri ilgili bölüme yükleyecektir.
  3. Yarışmacılar eserini yükledikten sonra herhangi bir güncelleme yapamayacaktır.
  4. Yarışmacılar eser yükleme bölümüne geçmeden önce yazdıkları eserden kaynaklanan telif haklarını Bakanlık’a devrettiklerine dair muvafakatnameyi okuyacak ve onaylayacaktır.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.