Bodrum Gündem

Davayı Bodrum Şoförler Odası Kazandı

Davayı Bodrum Şoförler Odası Kazandı

Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı; araç uygunluk ve devir ücretlerinin ilçelere devri ile ilgili 2016 yılında Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına karşı açılan davayı kazandıklarını açıkladı.  

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına karşı açılan tüm ticari araçlarda ( S,T,TM,BB) araç uygunluk ve devir ücretleri ile ilgili davayı Bodrum Şoförler Odası kazandı.

Çok değerli Bodrum Şoför esnafım;

Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı yaptığı açıklamada :Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne 2016 yılında açtığımız dava sonucunda ticari taksilerde çalışma izin ve araç uygunluk belgeleri, servis araçlarında çalışma izin, araç uygunluk ve güzergah izin belgeleri, tüm ticari araçlarda ( S,T,TM,BB) araç uygunluk ve devir ücretleri tüm ilçelerde iade edilmeye başlanmıştır. Başvuru yapmayan üyelerimiz odamıza müracaat edebilirler.

Ücret iadesi sonrası odamıza gelen üyelerimiz; Erdoğan Dörter, Tuncay Öztaşkın, Raşit Gökçe, Fehim Şen, Utku Ceylan ve Cemil Gülaçan başkanımıza kazanmış olduğu bu davadan dolayı teşekkürlerini sundular. Bizlerde bu davayı kazanmamıza emek veren sayın Avukatımız Barış Eğilmez e teşekkür ederiz.

Tüm esnafımıza hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.