Bodrum Gündem

Karia Rotary Meslek Hizmet Ödülü Bodrum Devlet Hastanesinin

Karia Rotary Meslek Hizmet Ödülü Bodrum Devlet Hastanesinin

Karia Rotary Kulübü 2020-2021 Kurumsal alandaki Meslek Hizmet Ödülünü, pandemi sürecinde canla başla çalışan sağlık emekçileri adına Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Oğuz Şahin’e teslim verdi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber

Karia Rotary Kulübü 2020-2021 dönem başkanı Ahmet Erdemli ve dernek yönetim kurulu üyeleri Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Oğuz Şahin’i makamında ziyaret etti.

Karia Rotary Kulübü 2020-2021 Kurumsal alandaki Meslek Hizmet Ödülünü pandemi döneminde canla başla çalışan sağlık çalışanlarına verilmesine karar verdi.  Ödülü Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Oğuz Şahin, tüm sağlık çalışanları adına teslim aldı.

Karia Rotary Kulübü 2020-2021 dönem başkanı Ahmet Erdemli ödül ile ilgili olarak şunları söyledi “Rotary’nin prensipleri gereği bu yıl içerisinde eğitim, çevre, sağlık konularında çok fazla bir etkinliğimiz var. Dolayısıyla pandemi nedeniyle bu yıl ki Kurumsal Hizmet Ödülünü Devlet Hastanesi çalışanlarına vermeyi düşündük ve o nedenle buradayız.”

Derneğin gelecek dönem başkanı Saide Kurt ise “Bu yıl ki temamız Rotary fırsatlar yaratır. Biz de bu temayı fırsat bilerek ödülümüzü takdim edeceğiz. Bodrum Devlet Hastanesinin bütün çalışanlar adına hekimlerinden, hemşirelerinden, temizlikçisi ne kadar bütün çalışanlar adına Başhekimimiz Oğuz Şahin Bey’e ödülünüzü takdim edeceğiz. Rotary’de bir gelenektir Meslek Hizmet Ödülü. İşinde başarılı olmuş, topluma yararlı işler yapmış kişilere ve kurumlara verilir. Biz de bu pandemi döneminde olağanüstü çabalarından dolayı kurumsal ödülü Bodrum Devlet Hastanesi’ne vermeyi uygun bulduk, takdim için buradayız. “ dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.