Bodrum Gündem

Sağlık yatırımları hız kesmeden devam ediyor

Sağlık yatırımları hız kesmeden devam ediyor

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve  Yelda Erol Gökcan; Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca ile TBMM’de Muğla’ya yapılacak yatırımları görüştüklerini belirttiler.

Bodrum Gündem Haber

Milletvekilleri Demir ve Gökcan, toplantıya ilişkin yaptıkları açıklamada;  “Muğlamız için oldukça verimli bir görüşme oldu. Yeni sağlık yatırımları,  ödenek,  ekip ve ekipmanlar konusunda Sayın Bakanımız bizlere tam destek verdi” değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan;  Marmaris ve Seydikemer Devlet Hastaneleri ile yarım kalan Bodrum Devlet Hastanesi’nin de tekrar ihaleye çıkması nedeni ile Sayın Bakana teşekkürlerini sunduklarını belirterek,  şu açıklamalara yer verdi.

‘’Önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan 100 Yataklı Yatağan Devlet Hastanesi’nin bir an önce açılması, ekip ve ekipmanlarının tamamlanması, ihtiyaçlarının karşılanması için Sayın Bakan bize özel olarak ilgileneceklerini söylediler. Yeni binasına taşınacak olan Yatağan Devlet Hastanesi eski binasının yerine, Sağlıklı Hayat Merkezi binası yapılması konusu da değerlendirilmeye alındı.’’

Milletvekilleri Demir ve Gökcan:  “Dalaman, Fethiye ve Menteşe’ye yeni hastaneler yapılması talebimiz olumlu karşılandı.”  

‘’100 yatak kapasiteli yeni Dalaman Devlet Hastanesi, 450 yatak kapasiteli yeni Fethiye  Devlet Hastanesi ve  150 yatak kapasiteli  yeni Menteşe Devlet Hastanelerinin  2022 yatırım programına alınacağı sözünü aldık.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine;  Radyasyon Onkoloji Merkezi açılacağı  ve  Pet CT cihazı gönderileceği  müjdelerini de  aldık. Hastanenin  ödenek ve personel ihtiyacı da  karşılanacaktır.

Boşaltılan eski 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nin binasına Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılmasına  da olumlu görüş aldık.

Diğer ilçe hastanelerin de ekip,  ekipman ve ödenek konusunda ihtiyaçları karşılanacaktır.’’

Pandemi sürecinde fedakarca ve büyük bir özveri ile görevlerini yapan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eden AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan; Muğlaya kazandırdıkları yatırımlar için Sayın Cumhurbaşkanına ve Sayın Sağlık Bakanına şükranlarını sunarak, sevgili hemşerilere hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.