Bodrum Gündem

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’le ilgili fezleke hazırlandı

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’le ilgili fezleke hazırlandı

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan fezlekede Demir’in dokunulmazlığının kaldırılması isteniyor…

Bodrum Gündem – Ankara

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’le ilgili fezleke hazırlandı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan fezlekede Demir’in dokunulmazlığının kaldırılması isteniyor.

Son günlerde TBMM’ye fezleke yağıyor. HDP’li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması istemiyle gönderilen fezlekeler arasında, AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’le ilgili olan bir adet fezleke de bulunuyor.

Anayasa ve adalet komisyonuna gönderildi…

Demir’in fezlekesiyle birlikte bugün Meclis Başkanlığı’na 8 milletvekiline ait 10 ayrı  ‘Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı Tezkereleri’ geldi

Meclis Başkanlığı da fezlekeleri incelemesi için anayasa ve adalet komisyonuna gönderdi. Fezlekelerin arasında CHP İstanbul Milletvekili Kadri Enis Berberoğlu ve HDP Mersin Milletvekili Fatma Kurtulan, HDP Batman Milletvekili Feleknas Uca, HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer, HDP İzmir Milletvekili Murat Çepni, HDP Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Batman Milletvekili Feleknas Uca’nın  dosyası bulunuyor.

 

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, fezlekesi ile ilgili hikâyeyi arkadaşımız Emin Varol’a anlattı. Tam bir hukuk garabeti olan fezlekenin hikâyesinin ayrıntıları Bodrum Gündem’de olacak

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.