Bodrum Gündem

Yüzlerce Vatandaş Adaboğazı İçin Tek Yürek Oldu

Özelleştirme İdaresi’nin Bodrum belediyesine imar durumunu sorduğu Adaboğazı da dahil 79 parsel için siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar yürüyüş ve basın açıklaması yaptı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Özelleştirme İdaresi’nin Bodrum yarımadasında 79 parselin imar durumu hakkında Bodrum Belediyesinden bilgi istemesinin ve bu durumu belediye Başkanı Ahmet Aras’ın meclis toplantısında dile getirmesinin ardından iki yüzden fazla katılımcı bugün Adaboğazı’na yürüyüp basın açıklaması yaptılar.

Bitez’de bulunan Bodrum Belediyesine ait kafeteryada bir araya gelen yüzlerce vatandaş, Adaboğazı’na yürüdüler. Yürüyüş öncesi ve sonrasında Bodrum Gündem’e özel açıklamalarda bulunan başta CHP Muğla milletvekili Suat Özcan olmak üzere diğer siyasi ilçe başkanları ve temsilcilerinin yanında sıradan vatandaşların ortak söylem dili Bodrum’un ranta ve betona yenik düşmemesi üzerine oldu.

Yazılı basın açıklamasını grup adına  EMEP İl Başkanı Nuri Ali Koç yaptı. Eyleme katılanlar basın açıklamasının ardından sessizce dağıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.