Bodrum Gündem

Yeni dinamik denetim süreci devam ediyor

Yeni dinamik denetim süreci devam ediyor

Koronavirüs salgınıyla mücadele için ülke genelinde denetimlerin etkinliğinin arttırılması doğrultusunda hastalığın yayılımının en düşük seviyeye indirilmesi amacıyla sürdürülen çalışmalar İl genelinde İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, Kamu Kurum Müdürleri, Oda Başkanları, STK temsilcileri ve 3000 personel ile Vali Orhan Tavlı başkanlığında 24 saat esasıyla devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber

Yeni dinamik denetim süreci döneminde denetim yapan, esnaf ve vatandaşın taleplerini dinleyen Vali Orhan Tavlı ‘Kontrollü Normalleşme Süreci Denetimleri’ kapsamında bir kez daha sahada alınan tedbirleri yerinde inceledi.

Vali Orhan Tavlı, denetimlerinde vatandaşlara kurallara uymalarını teşvik etmek amacıyla maske ve hijyen seti hediye etti.

İl genelinde denetim ekiplerince vatandaşlara, Temizlik, Maske, Mesafe ve tüm kurallara uymaları konusunda uyarılar yapıldı.

Ayrıca denetimler sadece ekiplerce değil kent güvenlik yönetim sistemleri ile tedbirlere aykırı uygulamaların görüntülerden tespit edilmesi durumunda da yaptırım uygulanabileceği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.