Bodrum Gündem

Başkan Tokat Beçin ve Boğaziçi pazarlarını inceledi

Başkan Tokat Beçin ve Boğaziçi pazarlarını inceledi

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat bugün, Boğaziçi ve Beçin Mahallelerini ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyarette kurulan pazarları da dolaşan ve vatandaşlara pandemi tedbirlerine uyulması yönünde uyarılarda bulunan Başkan Tokat, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Bodrum Gündem Haber

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, çalışmaları yerinde incelemek ve özellikle son dönemlerde artan koronavirüs vakalarından dolayı bölgede son tedbirleri yerinde görmek adına Beçin ve Boğaziçi mahallelerini ziyaret etti. İlk olarak Beçin mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Tokat’a, mahalle muhtarları eşlik ederken, birim müdürleri de hazır bulundu. Beçin’e yapılması planlanan yeni pazar yeri ile alakalı olarak Beçin mahalle muhtarı Kadir Selbes ile görüş alışverişinde de bulunan Başkan Tokat, bölgenin sorunlarının bilindiğini ve bu doğrultuda çalışmaların sürdürüldüğünü aktardı.

“Turuncunun üst seviyesindeyiz”

Boğaziçi Mahallesi ziyareti esnasında kurulan semt pazarını dolaşan Başkan Tokat, “Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan turuncu renk ile belirtilen yüksek riskli iller arasındayız. Son günlerde gevşetilen tedbirin sonucunda turuncunun sınırında, kırmızıya çok yakınız. Tedbirleri elden bırakırsak tekrar kapanmalar yaşanacaktır.” dedi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle pazarcı esnafı ve alışveriş yapan tüm kadınların günlerini kutlayan Başkan Tokat, daha sonra Boğaziçi mahalle muhtarı Ferhat Karakoyun ile beraber düzenleme yapılması planlanan çalışma alanlarını inceledi. Boğaziçi mahallesi’nin kendileri için önemli bir yeri olduğunu belirten Tokat, yaklaşan yaz sezonu öncesi çalışmaların bitirileceğini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.