Bodrum Gündem

Bodrum Esnaf Odası denetimleri sıklaştırdı

Bodrum Esnaf Odası denetimleri sıklaştırdı

Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez yönetim kurulu üyeleri ve Genel Sekreter Mustafa Kavcar ile birlikte özellikle yiyecek ve içecek sektöründeki işletmeleri denetlemeye devam ediyor…

Fatih Bozoğlu-Bodrum Gündem

2 Mart itibarı ile başta yiyecek içecek sektörü olmak üzere faaliyetlerine yeniden başlayan işletmelerin Pandemi kurallarına uyup uymadıkları sıkı bir şekilde denetlenmeye devam ediyor. İllerde Valilikler, İlçelerde ise Kaymakamlıklar Pandemi tedbirlerinin hassasiyetle uygulanması için denetlemelerini sürdürürken, Bodrum Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ve ekibi de işletme denetimlerini sıkılaştırdı.

Bodrum Merkezinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu, Bodrum Sanayisinde odaya bağlı işletmeleri tek tek ziyaret ederek Muğla ili ve Bodrum’da Cororna Covit-19 vakalarının artış gösterdiği uyarısında bulunarak, işletmelerin Pandemi tedbirlerini hassasiyetle uygulamalarının çok önemli olduğunu belirtti.

Aman dikkat yeniden kapanabiliriz…

2 Mart itibarı ile başlayan Pandemi tedbirlerindeki gevşeme de Muğla ili ve Bodrum’unda olumsuz etkilenmemesi için çok dikkatli ve hassas olunması gerektiğini kaydeden Erdoğan Başeymez; “Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Muğla ilimiz turuncu renk ile belirtilen yüksek riskli iller arasında. 2 Mart itibarı ile gevşetilen tedbirlerin sonucunda Muğla ilimiz turuncunun sınırında. Hatta kırmızıya çok yakınız. Tedbirleri elden bırakırsak tekrar kapanmalar yaşanacaktır…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.