Bodrum Gündem

Marmaris’te Tefeci operasyonu

Marmaris’te Tefeci operasyonu

Muğla Marmaris ilçesinde Jandarma KOM ekipleri ve İlçe Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen tefeci operasyonunda 406 bin TL’lik senetle ile üç kişi gözaltına alındı.

Bodrum Gündem Haber

Muğla İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü tarafından Marmaris İlçesinde tefecilik suçunu işleyen şahıslara yönelik yapılan araştırmalar neticesinde, tespit edilen 3 şüpheli hakkında inceleme başlatıldı.  İnceleme sırasında 32 mağdur olduğu değerlendirilen şahıs tespit edilmiş ve bahse konu incelemelerin sona ermesinin ardından Cumhuriyet Savcısının talimatı ile 03.03.2021 günü saat 06.00 sıralarında KOM Şube Müdürlüğü ve Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından müşterek ve eş zamanlı 3 şüpheliye yönelik 5 adreste ve 2 araçta arama faaliyeti icra edildi ve 3 şüpheli yakalandı

Yapılan aramada; 27 adet dolu senet toplam 406.900 TL, 1 adet boş senet, 1 adet içerisinde alacakların yazılı olduğu ajanda, 84 adet alacakların yazılı olduğu not kâğıdı, 5 adet mağdurlara ait olduğu değerlendirilen noter anlaşması, 1 adet muhtıra, 3 adet cep telefonu, 1 gr. skunk, 1 gr. esrar, 7 gr. kenevir tohumu ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak şüpheli Ş.B., M.B. ve A.Ö. gözaltına alındı ve adli işlemlere başlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.