Bodrum Gündem

Bodrum Limanında tekneler denetlendi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen ve Ülke genelinde başlayan dinamik ve tematik denetim ile koronavirüs ile mücadelede kontrollü normalleşme denetimleri hız kesmeden devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan DİNÇ, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile beraberindeki ekip Bodrum limanında tekneleri denetlediler.  Bölgesel olarak yürütülecek denetim çalışmalarında 10 Mart 2021 Çarşamba günü Bodrum Limanındaki ticari tekneler denetlendi. Denetimlerin her sektörde ve yarımada genelinde ilgili Sivil Toplum Kuruluşların ilgili meslek guruplarıyla Kaymakamlık kararı ile devam edeceğini belirten Başkan DİNÇ “ Maviye karışan her bölgede kurallara uyulması için hassasiyet gösteriyoruz, üyelerimiz artık daha bilinçli sürdürülebilir deniz turizmi için bu dönemi beraber maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak geçireceğiz. Oldukça zor geçirdiğimiz günlerin arkasından kontrollü hareket ederek bu sağlığımızı tehdit eden düşmanı yeneceğiz. Tüm denizci kardeşlerimizi teknelerinde ziyaret ederek denetimlerini gerçekleştirirken, sorunları hakkında da istişare ettik.

Kontroller sırasında kurallara uyulduğunu görmek bizleri fazlasıyla memnun etti. Tekne sahibi donatanlarımıza bu hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.  Denetimlerimiz bölgesel olarak devam edecektir.’’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.