Bodrum Gündem

Kocadon’a manevi destek ziyareti

Kocadon’a manevi destek ziyareti

Acıbadem Hastanesi’nde koronavirüs tedavisi gören geçmiş dönem Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon için Bodrumlu taraftarlar hastane önünde bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrumspor 1931 Taraftarlar Derneği ve Asi Tayfa Taraftar Grubu ile Yalıkavakspor taraftarları, hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Mehmet Kocadon’un manevi olarak yanında olduklarını göstermek için hastane bahçesinde buluştular.

Pandemi koşullarından dolayı kısıtlı katılıma izin verdiklerini dile getiren taraftarlar, Kocadon için “Dik dur eğilme Asi Tayfa seninle” tezahüratları yaptılar, beraberindeki getirdikleri çiçeği Kocadon’a gönderdiler.

Taraftarlar adına konuşan yapan Tamer Yaman, şunları dile getirdi:

“Bir pankart hazırladık, hastane önüne geldik. Vefa İstanbul’da bir semt adı olabilir ama Bodrumsporlu taraftarlar için Mehmet Kocadon çok önemli bir yerde. Mehmet Kocadon hem bir sporcumuz, hem bir yöneticimiz. Aynı zamanda Bodrumspor’un koyu bir taraftarı. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşacak ve bizlerle beraber Bodrumspor’un maçlarına gelip takımımızı destekleyecek. Bunun için de buradayız. En kısa sürede sağlığına kavuşmasını bekliyoruz.”

Taraftarlar “Herkes unutur Asi unutmaz. Geçmiş olsun büyük başkan” yazılı pankartı hastanenin direklerine astı.

Öte yandan 28 Şubat pazar gününden beri yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan ve bir süre entübe de edilen Mehmet Kocadon’un sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Oldukça zor ve tedirgin edici günler geçiren Kocadon ailesinin, Mehmet Kocadon’un durumunda belirgin iyileşme görülmesi üzerine rahat bir nefes aldığı öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.