Bodrum Gündem

O kupa Bodrum’a Gelecek (Maçın tamamını izleyebilirsiniz)

1. Yarı

2.Yarı ve maç sonu röportajlar

Yalıkavakspor Kadın Hentbol Takımı nam-ı diğer Denizin Kızları yenilmezliğini korudu. İlk yarıyı Sivas Belediye Spor Kadın Hentbol Takımı 14-11 üstünlükle tamamladı. İkinci yarıda ise deneyimlerini ortaya koyan Yalıkavakspor Kadın Hentbol Takımı nam-ı diğer Denizin Kızları 10 sayı fark ile 30-20 skorla maçı kazandı. Denizin Kızları yenilmezliğini bu maçta da koruyarak, THF Kadınlar Hentbol Süper Ligi 2020-2021 şampiyonluğuna emin adımlarla ilerliyor…

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

İlk yarısı oldukça çekişmeli geçen ve Sivas Belediyespor’un 14-11 üstünlüğü ile tamamlanan maçın ikinci yarısında deneyimlerini ve gücünü ortaya koyan Yalıkavakspor Kadın Hentbol Takımı nam-ı diğer Denizin Kızları maçı 30-20 skorla kazanarak ligdeki yenilmezliğini sürdürdü. Maçı Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Emel Çakaloğlu ve Turgay Mutlu da izlerken, başkan yardımcılarının heyecanı ve kazanmanın mutluluğu da dikkatlerden kaçmadı.

THF Kadınlar Süper Ligi’nde temsilcimiz Yalıkavakspor ile Sivas Belediyespor, Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekibin genç ve yedek oyunculara forma şansı verdiği ilk yarıda konuk ekip daha etkili bir oyun ortaya koydu. Konuk takım Sivas Belediyespor, devre arasına 11-14 üstün gitti.

İkinci yarıda Yalıkavakspor tecrübeli oyuncularından birkaçını sahaya sürdü. Sivas ekibinin baskını kıran ve oyunun hakimiyetini eline alan Yalıkavakspor, farkı kapatıp öne geçti. Maçın son dakikalarına doğru farkı açan Yalıkavakspor, maçı 30-20 kazandı. Maçın en golcü oyuncusu 6 golle Yalıkavakspor kaptanı Yeliz Yılmaz oldu. Bu maçla birlikte 18’de 18 yapan mavi beyazlılar, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

4 Oyuncu Milli Takım Kampına Davet Edildi 

Yalıkavakspor’dan Sevilay İmamoğlu, Yasemin Şahin, Buket Yılmaz ve Nurşah Sancak 14-20 Mart’ta Ankara’da yapılacak A Milli Hazırlık Kampı’na davet edildi. Kampa takımın yardımcı antrenörü Sevinç Yüksel de yardımcı antrenör olarak çağrıldı.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Sivas Belediyespor Antrenörü Doğan Ardahanlı şunları söyledi:

“Rakip zaten tecrübeli sporculardan kurulmuş iyi bir takım. Onlara teşekkür ediyorum. Başarılar da diliyorum. Biz düşmeme çabasında iyi top oynamaya çalışıyoruz. Hentbolu iyi oynuyoruz ama ikinci devre oyun disiplininden kopunca işler böyle ters gidiyor. Ama normalde çocukların oynadıkları hentboldan memnunum…”

Yalıkavakspor antrenörü Kıvanç Özcan maçta iki farklı devre oynandığına vurgu yaparak “Birinci devre iyi top oynamadık açıkçası. Süre verdiğimiz arkadaşların hücum olarak değil ama savunmadaki mücadeleleri iyi değildi. Bu açıdan memnun değilim. Tabi o arada Sivas iyiydi. Sivas’ı tebrik ediyorum ama ikinci yarı daha deneyimli oyuncularımızı oyuna soktuk. Neticesinde 10 sayı ile galip geldik ama çıkartacağımız dersler var. Gençler için söylüyorum. Sivas’ı da kutluyorum. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız.”

Yalıkavakspor Kaptanı Yeliz Yılmaz maça kötü başladıklarını belirterek “Kötü başladık açıkçası. Motivasyon eksikliğimiz de vardı. İkinci yarıda toparlamaya çalıştık. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Karşı takımı tebrik ediyorum. Genç oyuncular. İyi mücadele ettiler. Mücadelelerinden dolayı onları tebrik ediyorum…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.