Bodrum Gündem

Zeynep Sanat Galerisinde hem resim, hem de ev objeleri sergisi

Zeynep Sanat Galerisi Bahar Sergisinde ülkenin seçkin sanatçılarından bir yıldızlar geçidi sunuyor. Yavuz Tanyeli, Ali Atmaca, Volkan Coşkun, Bedia Dipşo, Doğu Çankaya’nın ve diğer 15 sanatçıdan 100 eser resim, heykel ve seramik sanatseverlerin zevkine sunuluyor.

Bodrum Gündem Haber

Zeynep Sanat Galerisi Bahar Sergisinde bu ay üç kadın hem resim sergisi hem de ev objeleri sergisi 12 Mart’ta maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak sanatseverlerle buluştu. Bahar Sergisi 10 Nisan’a kadar Pazar günleri hariç 10:00-19:00 saatleri arasında açık olacak.

Bahar sergisinde 21 sanatçı ve 100’e yakın yağlı boya, sulu boya, akrilik olmak üzere seramikler ve heykeller olduğunu diyerek sözlerine başlayan Zeynep Sanat Galerisinin sahibi Zeynep Çavuş “Bahar sergimiz de bu yıl ilk defa üç arkadaşımızla  Hülya Atahan, Bilge Palaz ile pandemi döneminde çok çalıştık ve bu dönemde ev objeleri ürettik. Sanatseverler, sanatın çoğaltan etkisini unutmayalım. Sanat insanların hayatına girdikçe kişiler her şeyde güzellik ve estetik aramaya başlar. Hem resim sergisi hem ev objeleri ile beraber evim evim güzel evim diyerek yola çıktığımız  iki sergi bir arada tüm sanatseverleri ve evini güzelleştirmek isteyen herkesi bekliyoruz sergimize…” dedi.

Çok Özel Tasarımlar…

Tatbiki Güzel Sanatlar mezunu olan Bilge Palaz  “Biz işin mimari boyutuna  dokunduk. Mimari boyut derken iç mimaride ne tür güzellikler yapabiliriz. Hand Craft neler üretebilirizi düşündük oradan yola çıkarak evleri neşelendirecek objeler tasarladık. Bu sergide ev objelerini, Zeynep Çavuş’un koleksiyonundan yapılmış resimler, Hülya Atahan’ın heykel ve seramik çalışmarını, Hand Craft işler, tasarladığımız sandalyeleri, özel sehpaları, özel dresuarları, avizeleri, perdeleri bile tasarladık her şeyi görecekler. Çok farklı şeyleri buluşturduk. Herkesi bekliyoruz.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Pandemi Sürecinde Sanata Sığındılar…

Bilge Palaz’ın öğrencisi olarak başladığını ve pandemi döneminde sıkıcı ortamı Zeynep Çavuş ve Bilge Palaz ile birlikte güzel şeyler üreterek geçirdiğini ifade eden Hülya Atahan “Ben arkadaşlarım gibi sanattan yoğrulmuş bir insan değilim. Biz Mart ayında işletmemizi kapattık daha açmadık. Nisan ayından itibaren Bilge Hanım ile birlikte Gau’da da böyle güzel şeyler yapacağız. Akşamlarımız, gündüzlerimiz çok güzel oldu ve keyif aldık. Ben Bilge Palaz’a çok teşekkür ediyorum. Zeynep Çavuş’a da bu güzel mekânı bize sunduğu için teşekkür ediyorum…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.