Bodrum Gündem

Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü mesajı

Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü mesajı

Vali Orhan Tavlı 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü ile ilgili basın açıklaması yayımladı.

Bodrum Gündem Haber

Vali Orhan Tavlı sözlerine, “Çanakkale’de milletimizin bağımsızlığını, vatanımızı korumak için canlarıyla, kanlarıyla, sarsılmaz imanlarıyla büyük bir destan yazan Aziz Şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyoruz. Kahraman ordumuzun inancı, azmi ve milletimizin üstün fedakârlıklarıyla Çanakkale’de elde edilen eşsiz başarı; vatanı, milleti ve istikbali söz konusu olduğunda Türk Milleti’nin neleri göze alabileceğini, neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir.” diyerek başladı.

Böylesine büyük bir zaferi gerçekleştiren Türk Milletinin mensubu olmanın haklı gururunu yaşadığını ifade eden Vali Tavlı “Aziz şehitlerimizden aldığımız ilhamla, mukaddes emanetimizi daha yükseklere taşırken, bizi millet yapan yüksek değerlerimizi daima canlı tutmaya ve yüceltmeye devam edeceğiz.” diyerek sözlerine devam etti.

Vali Orhan Tavlı sözlerini “Bu düşüncelerle 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümünde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanın her köşesinden gelerek Çanakkale’de destan yazan fedakâr ecdadımızı, Türk ordusunun kahraman mensuplarını, vatan, millet ve bayrak uğrunda canlarını feda eden şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.” şeklinde tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.