Bodrum Gündem

Muğla Oda ve Borsa Başkanlarından Tobb ziyareti

Muğla Oda ve Borsa Başkanlarından Tobb ziyareti

Muğla İl İlçe Oda ve Borsa Başkanları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bölgenin ekonomik durumu ile ilgili verileri paylaştılar.

Bodrum Gündem Haber
Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Mutlu Ayhan ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer 29 Mart Pazartesi günü TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

BODTO Başkanı Çözüm Bekleyen Konuları TOBB Başkanına Aktardı

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Muğla Oda ve Borsa Başkanları ile birlikte Hisarcıklıoğlu’na bölgenin çözüm beklemekte olan sorunlarını ve önerilerini aktardıklarını açıklayarak, “Muğla gibi önemli bir turizm bölgesi olarak değerli Oda/Borsa Başkanlarımızla birlikte, sezon öncesinde Sayın Hisarcıklıoğlu ile istişarede bulunarak alınması gereken önlemleri görüştük.” dedi. Odanın yürütmekte olduğu projeleri de TOBB Başkanına aktarma fırsatı yakaladığını belirten Başkan Kocadon, bu projeler hakkında da istişarede bulunduklarını sözlerine ekledi ve şunları kaydetti: “Uzun süredir kapalı durumda olan yeme-içme eğlence sektörümüzün yaşadığı sorunları TOBB Başkanımıza aktardım ve Odamızın bu konuda yürüttüğü anket çalışmasının sonuçlarını da bildirdim. Ayrıca yaklaşan turizm sezonu öncesinde de bu sektörde yer alan çalışanların aşılanmalarının hızlandırılması için kendisinden yardım talep ettim. Buna ek olarak turizm ana sektörü ile birlikte bölge ekonomisinin pandemiden kaynaklı kayıplarını da kendisiyle paylaşarak, üyelerimizin ihtiyacı olan devlet destekleri ve banka faiz oranlarının düşürülmesi yönünde çalışma yapılmasını talep ettim. Sayın TOBB Başkanımıza misafirperverliği ve aktardığımız konulara karşı ilgili yaklaşımı için çok teşekkür ederim.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.