Bodrum Gündem

Ramazan pidesi fiyatı belirlendi

Ramazan pidesi fiyatı belirlendi

Milas Ticaret ve Sanayi Odasının Mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısında Ramazan ayında uygulanacak pide fiyatı da belirlendi. Oybirliği ile alanın karara göre; 300 gramlık ramazan pidesinin satış fiyatı 3.5 lira olarak belirlendi.

Bodrum Gündem Haber

MİTSO’nun Mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından açılan oturumda, Oda genel sekreteri Kazım Sarıoğlu tarafından Şubat ayı kati mizanı okundu.  Alacak / borç muvazenesinin1 milyon 505 bin TL, alacak / borç bakiyesinin ise 259 bin 970 TL olduğu görülen kati mizan üzerine söz almak isteyen üye olmayınca yapılan oylamada mizan, oybirliği ile kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesi gereğince Ramazan ayında uygulanacak pide fiyatı belirlendi. Buna göre Milas’ta 300 gram pidenin fiyatının 3.5 lira olması oybirliği ile kabul edildi. Milas’ta geçen yıl 300 gram ramazan pidesinin fiyatı 3 liradan satılmıştı.

Meclis toplantısında söz alan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Muğla oda başkanlarıyla birlikte Ankara’ya gittiklerini ve bazı bakanlıklar ve kurumlarla görüşmeler yaptıklarını anlattı. Koronavirüs salgın sürecinde üyelerden gelen talep ve önerileri Ticaret Bakanlığına ve TOBB’a ilettiklerini anlatan Reşit Özer, Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanı M. Nuri Ersoy’u da ziyaret ettiklerini ve Milas’a yeni bir müze binası yapılmasını istediğini ifade etti.

Meclis toplantısında başka söz almak isteyen olmayınca oturum Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından kapatıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.