Bodrum Gündem

Uçurtmanın Kuyruğu 09 Nisan’da Nurol Kültür Merkezi’nde

Uçurtmanın Kuyruğu 09 Nisan’da Nurol Kültür Merkezi’nde

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 09 Nisan Cuma Günü Saat 18.00’de Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde (Oasis AVM) yine pandemi kurallarına uygun olarak seyircisi ile buluşuyor.

Bodrum Gündem Haber

27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde prömiyerini yaptığı Uçurtmanın Kuyruğu ile tiyatroseverle buluşan BBŞT ekibi, bu kez aynı mekânda Cuma günü saat 18.00’de sahnedeler. Tiyatro yöneticileri, pandemi koşullarına uygun olarak sınırlı sayıda seyirci kapasitesi olacağından, biletlerin rezervasyonla alınmasını özellikle vurguluyorlar.

Uçurtmanın Kuyruğu:

Çocukluğundan beri disiplinle yetiştirilmiş ve disiplini saplantıya dönüştürmüş bir adam intihar etmeye karar verir. Veda mektubunu bitirdiğinde kapı çalar. Karşısında hiç tanımadığı başka bir adam vardır ve bu bilinmeyen misafir adam hakkında pek çok şey bilmektedir.

Uçurtmanın Kuyruğu:

Yazan Savaş Dinçel, Yöneten Ali Şahin, Oyuncular Yerkan Kahraman, Barış Hayta, Ali Şahin, Müzik Burak Duman, Dekor Serkan/Kader Aktü, Kostüm Esra Meriç, Işık Murat Uzun, Asistanlar Aylin Akcan, Sinem Kurt, Afiş Tasarım Şahin Tuhan, Genel Sanat Yönetmeni Hüseyin Akşen
Yer: Nurol Kültür Merkezi (OASİS AVM)
Tarih: 09 Nisan 2021 Cuma Saat: 18.00
Biletler: 25 TL
Rezervasyon: 0507 298 83 46 / 0532 212 33 56

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.