Bodrum Gündem

1200 tekne kışlama yapacak

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç,  Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Top ve Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ile Ören Yat İmalat ve Çekek Yerlerini ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç,  Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Top ile Ören Yat İmalat ve Çekek Yerlerini ziyaret etti. Dinç, Böke ve Top daha sonra 31 firmanın 2004 yılında bir araya gelerek kurduğu Ören Yat İmalat ve Çekek  kooperatifi de ziyaret ederek bilgi aldılar.

İmzalanan anlaşma ile tüm Akdeniz ve Ege’de dolaşan mega yatlar dahil olmak üzere yüzlerce tekneye hizmet verecek olan kooperatif ve civardaki yat çekek yerleri deniz turizminde önemli yer tutuyor. Merkezi noktasında olup aynı zamanda istidam ve döviz girdisi ile ülkeye büyük katkılar sağlayacak kapasiteye sahip.  Ören, mega yat olarak yaklaşık 1200 tekne kışlama yapacak ve birçok insana da o bölgede iş imkânı sağlayacak.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç,  Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Top Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’ye ziyareti ve sektöre verdiği destek için teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.