Bodrum Gündem

Başkan Gürün, Saatçı’nın sağlığı ile ilgili doktoruyla görüştü

Başkan Gürün, Saatçı’nın sağlığı ile ilgili doktoruyla görüştü

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, kısa bir süre önce corona virüs testi pozitif çıkan ve hastanede tedavi altına alınan Fethiye Belediyesi eski başkanı, ve 2019 mali idareler Büyükşehir Belediye Başkanlığı bağımsız adayı Behçet Saatçi’nin kaldığı hastaneye giderek başhekim ve doktorlarından sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Bodrum Gündem Haber

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Fethiye’ye giden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, kısa bir süre önce corona virüs testi pozitif çıkan ve hastanede tedavi altına alınan Behçet Saatçı’nın durumunu öğrenmek için kaldığı Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesine gitti.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile birlikte hastaneye giden Başkan Gürün, burada hastane başhekimi Dr. Öztürk Günal’ı ziyaret etti. Günal’dan Saatçı’nın sağlığı hakkında bilgi alan Başkan Gürün, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Gürün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da başhekim Günal’dan sevindirici haberler aldığını açıklayarak, paylaşımında şu görüşlere yer verdi; “Önceki dönem Fethiye Belediye Başkanı Sayın Behçet Saatçi’nin tedavi gördüğü hastanedeki başhekim ve doktorları ile görüşerek durumunun iyiye gittiğini sevinerek öğrendim. Kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyorum…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.