Bodrum Gündem

Milas Belediyesi’nden Esnaflara Hediye Paketi

Milas Belediyesi’nden Esnaflara Hediye Paketi
16.04.2021
0
A+
A-

Milas Belediyesi, koronavirüs tedbirleri dolayısıyla Ramazan Ayı’nda yapılamayan toplu etkinliklerin yerine vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret ederek, Ramazan Ayı’nı kutluyor.

Bodrum Gündem Haber

Ramazan Ayı’nın ilk gününden itibaren ihtiyaç sahibi ailelere iftar menüsü dağıtmaya başlayan Milas Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Ramazan Ayı boyunca bu dağıtımı gerçekleştirecek.

Milas Belediyesi esnaflarımızın Ramazan Ayı’nı kutladı

Milas Belediyesi Ramazan Ayı’nda esnaflarımızı da yalnız bırakmadı. İlçemiz esnaflarını ziyaret eden Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, esnaflarımızın Ramazan Ayı’nı tebrik ederek, esnaflarımıza özel olarak hazırlanan hediye paketlerini teslim ettiler. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflarımızda, bu nazik davranış için Milas Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.

Halkımızın Ramazan Ayı´nı mutlu ve sağlıklı bir biçimde geçirmesi için çalışmalar yürütüyoruz

Ramazan ayının getirdiği manevi duyguları vatandaşlarımıza hissettirebilmek için yoğun olarak çalışmalar gerçekleştiriyoruz diyen Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Ramazan Ayı;  toplumsal yaşamımızda dayanışma, yardımlaşma duygularının egemen olduğu ve bu yönüyle birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine büyük katkı sağladığı bir aydır. Ramazan Ayı’nın yaydığı maneviyatın birlik, dayanışma, hoşgörü ve barış ortamına da katkı sağlayacağına inanıyor, Milas Belediyesi olarak halkımızın Ramazan Ayı´nı mutlu ve sağlıklı bir biçimde geçirmesi için çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.