Bodrum Gündem

Bulut Atlası’ndan “Bı̇Tmez Gece” yayımlandı

Bulut Atlası’ndan “Bı̇Tmez Gece” yayımlandı

“Elektronik – Alternatif Rock” tarzında müzik çalışmalarını sürdüren İstanbul temelli müzik grubu “Bulut Atlası” yeni single çalışması “Bitmez Gece” ile YouTube ve Spotify başta olmak üzere tüm dijital platformlarda DMC etiketi ile yerini aldı. Bodrumlu genç yönetmen İlke Işisağ’ın yönetmeliğini üstlendiği klip Bodrum’da çekildi.

Bodrum Gündem Haber

Kaan Cengiz (Vokal), Çağrı Ayçiçek (Elektro Gitar), Serhan Berke Sefil (Klavye), Kadir Yüksel (Davul) ve Ensar Budak’dan (Bas Gitar) oluşan Bulut Atlası grubunun “Bitmez Gece” adlı single çalışması, ilişkinin mutsuz tarafını yaşayan birinin, hem toplumdaki izolasyonunu hem de yaşadığı aşktaki umutsuz beklentilerini anlatıyor. Beste, müzikal ve lirik yapısı ile Doğu ve Batı sentezinin müzikal anlayışından esinlenerek yeni ve özgün bir tarz yaratan Bulut Atlası, hem elektronik müzik hem de alternatif rock dinleyicilerine hitap ederek, Türkiye’de Modern Rock müziğin öncülerinden olmayı hedefliyor.

Bitmez Gece’nin klibi: Bir Distopya Hikayesi

Teknolojinin hızla geliştiği ve bunun ortaya çıkardığı en belirgin tartışma konusu olan “Mahremiyet”. Taşrada bir kadının dronelar tarafından takip edildiğini düşünerek kendine bir çıkış̧ yolu olarak yeni bir yaşam formuna geçmesini konu alıyor. Aynı zamanda Bulut Atlası’nın sahne performansları ile kurgulanmış̧ klip sinematik yapısı ile de dikkat çekiyor.

İlke İşisağ tarafından yönetmenliği üstlenilen klibin tüm çekimleri eski Bodrum sokaklarında ve Değirmenler bölgesinde gerçekleştirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.