Bodrum Gündem

Turhan Selçuk karikatür yarışmasında son katılım tarihi uzatıldı

Turhan Selçuk karikatür yarışmasında son katılım tarihi uzatıldı

Milas Belediyesi tarafından dünyaca ünlü karikatürist Turhan Selçuk anısına bu yıl 11.’si düzenlenen Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması’na son katılım tarihi uzatıldı.

Bodrum Gündem Haber

Dünyada ve ülkede artarak etkisini gösteren Covid-19 vakaları sonrası Milas Belediyesi, 2021 yılında 11’incisi düzenleyeceği yarışmanın son katılım tarihini 31 Temmuz 2001 cumartesini gününe uzattı.

Karikatüristler Kamil Masaracı, İzel Rozental,  Ohannes Şaşkal, Tayfun Akgül, Zeynep Özatalay, Muhammet Bakır, Agnes Lanchon, Mehmet Nergiz , Turhan Selçuk’un eşi Ruhan Selçuk ve  Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın da yer aldığı seçici kurul 13,14,15 Ağustos tarihleri arasında bir araya gelecek.Yarışma sonuçları ise 31 Ağustos 2021 tarihinde açıklanacak.

17 Eylül 2021’de gerçekleştirilecek ödül töreni sonrasında, sergilenmeye değer görülen ve ödül alan karikatürler 1 Ekim 2021 tarihine kadar sergilenecek.

Yarışmaya katılacak sanatçıların eserlerini “11. Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması – Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Hisarbaşı Mahallesi Belediye Caddesi No:24/A 48200 Milas, Muğla”  ya da [email protected] e-posta adreslerine göndermesi gerekiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.