Bodrum Gündem

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajı

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bodrum Gündem Haber

Mesajında “Eşine az rastlanılan bir mücadelenin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin ilk Başkanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, yad ediyorum.” İfadelerine yer veren il başkanı açıklamasına şu şekilde devam etti.

“Gazi Meclis’imizin kuruluşunun 101. yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yüce milletimiz, yokluklar ve zorluklar içerisindeyken bile bir milletin vatan ve bağımsızlık uğruna neler yapabileceğini göstermiş, verdiği eşsiz mücadele ile bağımsızlığını kaybetmiş tüm milletlere örnek olmuş, kurduğu meclis ile egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu tüm dünyaya ilân etmiştir.

Bugün vesilesiyle, Gazi Meclis’imizin kurulduğu günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle ve saygıyla yad ediyor; ülkemiz çocuklarının, savaşın ve yokluğun ortasında yaşam mücadelesi veren çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarımızın bayramını tebrik ediyorum.

Tarihi şan ve şerefle dolu aziz milletimizin iradesinin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin ilelebet yaşayacağını bir kez daha ifade ederken; darbecilere, cuntacılara, vesayet hevesi ile yaşayan tüm odaklara milletimizin asla fırsat vermeyeceğinin bilinmesini özellikle ifade ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

Yorumlar