Bodrum Gündem

Doğal gaz için önemli adım

Doğal gaz için önemli adım

Milas’ın yıllardır beklediği doğal gaz konusuyla ilgili seçildiği günden bu yana birçok girişimde bulunan ve doğal gaz talebini en gür şekilde haykıran Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat bugün Akmercan Muğla Doğal gaz Bölge Müdürü Sayın Serdar Kaplanoğlu’nu ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

Milas her geçen gün artan hava kirliliğiyle gri kent olma unvanı almaya bir adım daha yaklaşıyor. Milaslı yurttaşlar artık hava kirliliğinin bir an önce giderilmesi noktasında doğal gazın getirilmesini talep ediyor. Yaptığı çalışmalarla Milas’a doğal gazın getirilmesi noktasında çalışmalarını sürdüren Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Akmercan Muğla Doğal gaz Bölge Müdürü Sayın Serdar Kaplanoğlu’nu ziyaret etti. Doğal gazın, hava kirliliğini gidermek anlamında en temel çözümlerin başında geldiğini aktaran Başkan Tokat, “İlçemizin en temel sorunlarının başında hava kirliliği geliyor. Bugün tarihi bir sürecin ilk adımını attık. Önümüzdeki dönemde Milas’a doğal gazın getirilmesi noktasında değerli Müdürümüz Serdar Bey ile yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk.” dedi.

“Ortak Payda Milas Anlayışıyla Kentte Önemli Bir Hava Yakalandı”

Doğalgaz konusunun Milas’ta yaşayan her bir yurttaş için çok önemli olduğunu aktaran Başkan Tokat, kentte bu konuyla ilgili hem ortak akıl anlamında hem de kurumlar arası iş birliği ile çok önemli bir hava ve çalışma ortamı yakalandığını dile getirdi. Başkan Tokat, “İlerleyen dönemde Milas Belediyesi olarak ne yapmamız gerekiyorsa bu çalışmaları gerçekleştireceğiz. İlçemizi doğal gazla buluşturmak için ilk belediye meclis toplantımızda gerekli kararları alarak çalışmalarımızı başlatacağız. Bu vesileyle sürece katkı koyan tüm milletvekillerimize, tüm bürokratlarımıza, tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, tüm siyasi partilerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Bu sürecin kazananı Milas olacak, hemşehrilerimiz olacak.” dedi.

Yorumlar