Bodrum Gündem

1012 Aileye 100 bin liralık erzak yardımı yapıldı

1012 Aileye 100 bin liralık erzak yardımı yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB), aralarında Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın da olduğu oda ve borsalarla işbirliği yaparak Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yardım edilmesi geleneği bu yıl da sürdü.

Bodrum Gündem Haber

TOBB’un ihtiyaç sahibi ailelere yardım edilmesi için MİTSO’ya gönderdiği 80 bin TL’ye MİTSO da kendi olanaklarıyla 20 bin TL katkı yaparak toplamda 100 bin TL tutarında bir yardım kaynağı oluşturuldu. MİTSO üyesi gıda maddeleri ticareti yapan işyerlerinden alınan teklifler arasında en düşük teklifi kabul eden işyerlerinden eşit miktarda erzak alınarak yardım paketleri oluşturuldu. İçinde çay, toz şeker, un, pirinç, makarna, kırmızı mercimek, arpacık, salça, hazır çorba ve tuz bulunan 1012 paket, odanın meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Kızılay tarafından şehit ailelerine ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapılmasının TOBB tarafından bir gelenek haline getirildiğini belirterek “TOBB üyesi olan odalara ve borsalara her Ramazan ayında yardım parası gönderiyor. Odalar ve borsalar da kendi imkânları ölçüsünde buna katkıda bulunuyor. Böylece ihtiyaç sahibi ailelere elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Bu yıl TOBB – MİTSO işbirliğinde Milas’ta toplam 1012 aileye toplam 100 bin TL yardımda bulunduk” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.