Bodrum Gündem

CHP’li Karahan’dan 1 Mayıs Mesajı

CHP’li Karahan’dan 1 Mayıs Mesajı

“İnsanların Ay Sonunu Nasıl Getireceklerini Düşünmediği Bir Ortam Yaratılmalıdır” CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bodrum Gündem Haber

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü mesajı yayımlayarak, tüm işçilerin bayramını kutladığını belirten CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan şunları söyledi:

“Gece gündüz demeden çalışan, çoğu zaman alın terinin hakkını alamayan, özellikle pandemi koşullarında dahi evine ekmek götürmek için çalışmak zorunda olan tüm işçi ve emekçilerin bayramını kutluyorum. Ancak 1 Mayıs’ın gerçek anlamda bir bayram ve şölen havasında kutlanabilmesi için atılması gereken çok adım var. Öncelikle işçinin, çalışanın hakkının verilmesi, iş hayatındaki koşulların düzeltilmesi gerekir. İnsanların ay sonunu nasıl getireceklerini düşünmediği bir ortam yaratılmalıdır. Sendikal hakları, yemek hakları, ulaşım hakları sağlanmalıdır. Çeşitli bahanelerle işçiler köle gibi kullanılmamalı, üstüne işsizlikle tehdit edilmemelidir. İş cinayetlerine yol açacak şartlar ortadan kaldırılmalıdır. Ne zaman ki bu söylediklerim tam anlamıyla gerçekleşir işte o zaman dünyanın en güzel bayramı, o üreten, çalışan, işçinin ve emekçinin bayramı olur. Bu güzel temennilerle bir kez daha 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.