Bodrum Gündem

Vali Tavlı, yol kontrol uygulama noktalarında denetimde bulundu

Vali Tavlı, yol kontrol uygulama noktalarında denetimde bulundu

Muğla Valisi Orhan Tavlı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Süleyman Ercan ile birlikte Gazeller ve Çetibeli uygulama noktalarında koronavirüs tedbirleri kapsamında trafik ekipleri tarafından yapılan kontrol çalışmalarını denetledi.

Bodrum Gündem Haber

Vali Orhan Tavlı, ilin giriş çıkış noktalarında kolluk birimleri tarafından sıkı denetimler gerçekleştirildiğini, salgınla mücadelenin devam ettiğini vatandaşların alınan önlemlere ve hijyen kurallarına riayet etmelerinin salgının yayılmasının önlenmesinde hayati önem taşıdığını ifade etti.

Tüm vatandaşlarımızı kurallara uymaya davet eden ve tedbirler almalarını isteyen Vali Orhan Tavlı, “Bu tedbirler vatandaşımızın sağlığı için, toplum sağlığı için önemli. Biran önce bu süreci atlatmak istiyoruz. Bütün kamu görevlileri emniyet, jandarma, sahil güvenlik, sağlık teşkilatımız, kaymakamlarımız, belediyelerimiz herkes yoğun bir şekilde gayret göstermektedir. İnşallah bunun da üstesinden geleceğiz.” dedi.

Yorumlar