Bodrum Gündem

Bodrum Bahçeşehir Kolejinin acı günü, Esra Öğretmen vefat etti

Bodrum Bahçeşehir Kolejinin acı günü, Esra Öğretmen vefat etti

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsünde öğretmenlik yapan Esra Karaman beyin kanaması sonucu, yapılan tüm müdahaleler rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti.

Fatih Bozoğlu-Bodrum Gündem

Bodrum Bahçeşehir Koleji 4. sınıf öğretmenlerinden 1992 doğumlu Esra Karaman’ın ani ölümü nedeni yasa boğuldu.

İki gün önce uzaktan eğitim sistemi ile sabah ilk derste öğrencileri ile buluşan Esra öğretmen, ikinci derste kendini iyi hissetmediğini söyleyerek okul yöneticilerine haber verdi. Bahçeşehir Koleji yöneticileri hemen Esra Kahraman’ın evine giderek Esra öğretmeni hastaneye kaldırdılar. Yoğun Bakım’da tedavi alınan Esra öğretmen durumunun daha da ciddileşmesi üzerine Denizli’ye Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesine sevk edildi. İki günden bu yana yoğun bakımda tedavi gören Esra Karaman Öğretmen, yapılan tüm müdahalelere karşın yaşama tutunamayarak 1 Mayıs 2021 sabah saatlerinde vefat etti.

Bahçeşehir Bodrum Kampüsü Müdürü Barış Anıl konuşmakta zorlanarak; “Bir anda, aniden elimizden kayıp gitti. Esra öğretmenimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Acımızı anlatmak çok güç. Daha çok gençti…” dedi.

Mert Karaman ile evli olan 1992 doğumlu Esra Karaman Çine’de toprağa verilecek. Salgın hastalık’tan dolayı cenaze törenine sadece birinci derece ailesi katılabilecek…

Bodrum Gündem Gazetesi olarak biz de Esra öğretmene Allah’tan Rahmet kederli ailesine, öğrencilerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Yorumlar