Bodrum Gündem

Marmaris Devlet Hastanesi’ne Hızlı PCR Cihazı Müjdesi

Marmaris Devlet Hastanesi’ne Hızlı PCR Cihazı Müjdesi

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan Sağlık Bakanlığı nezdindeki yaptıkları girişimler neticesinde Marmaris Devlet Hastanesi’ne COVİD 19 Hızlı PCR Cihazı gönderileceğini belirtti.

Bodrum Gündem Haber

Milletvekili Gökcan yaptığı açıklamada Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile yaptıkları görüşmeler sonrasında Türkiye genelinde farklı illere gönderilmek üzere planlaması yapılan 30 Adet COVİD 19 Hızlı PCR Cihazı’ndan birinin turizm merkezlerinden Marmaris’e gönderilmesi için söz aldıklarını açıkladı.

COVİD 19 Hızlı PCR cihazının önümüzdeki günlerde Marmaris Devlet Hastanesinde kullanılmaya başlanacağını belirten Milletvekili Gökcan; “Hızlı PCR Cihazı sevgili hemşerilerimize hayırlı olsun.  Pandemi sürecinde fedakârca ve büyük bir özveri ile görevlerini yapan tüm sağlık çalışanlarımıza da teşekkür ediyor, sağlıklar diliyorum” dedi.

125 Yataklı Marmaris Devlet Hastanesi’nin de  inşaatının hızla devam ettiğini de  hatırlatan Milletvelkili Gökcan “İhale bedeli KDV dâhil 106.713.300,00 TL olan Marmaris Devlet Hastanemizin 2022 yılının ilk aylarında hizmete girmesi planlanmıştır” dedi.

Pandemi sürecinde Muğla’ya verdikleri destekler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya teşekkürlerini sunan Milletvekili Gökcan; yatırımlarımız devam edecek ve sevgili hemşerilerimizin en modern şartlarda sağlık hizmeti alması için çalışmalarımız sürecektir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar