Bodrum Gündem

YK Enerji’den pandemi döneminde karikatürlü kutlama

YK Enerji’den pandemi döneminde karikatürlü kutlama

IC Holding ve Limak Holding ortak iştiraki olan, Yeniköy Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Kurumsal İletişim Direktörlüğü, 35. İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri kapsamında pandemi tedbirlerinden dolayı bulaş riskini düşünerek karikatürle iletişim yolunu seçti.

Bodrum Gündem Haber

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hazırlanan görseller karikatürlerle bir araya getirilerek ortak kullanım alanlarına asıldı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Linyit İşletme Direktörlüğü İSG ve Teknik Eğitim Müdürü Şule Beyter “Enerji sektöründe faaliyet gösteren kurumumuzda, çalışanlarımızın, tedarikçilerimizin, müşterimizin ve ziyaretçilerimizin kuruluş faaliyetlerimizde;

-Sağlıklı ve güvenli çalışma ortamı oluşturmak,

-Yasal ve diğer ilgili tarafların şartlarını yerine getirmek,

-İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili konularda çalışanlara danışmak ve çalışanların katılımını sağlamak,

-İş güvenliği sorumluluğunun ve bilincinin gelişmesi için eğitimler düzenlemek ve gerekli diğer kaynakları sağlamak,

-Çalışma ortamı şartlarından ve acil durumlardan kaynaklanabilecek tehlikeler ve riskler için önleme faaliyetlerini gerçekleştirerek iş kazası ve meslek hastalıklarının oluşmasını engelleyerek iş sürekliliğini sağlamak,

-İş Sağlığı Güvenliği ile ilgili ölçülebilir hedefler oluşturmak ve performansımızı düzenli olarak ölçümlemek,

-Dünyadaki iyi uygulamaları da dikkate alarak faaliyetlerimizi sürekli iyileştirmek,

-YK Enerji olarak iş sağlığı ve güvenliği politikamızdır.

Hedefimiz; İş Sağlığı ve Güvenliğinin bir zorunluluk olarak değil şirket kültürü olarak benimsenmesini, farkındalıkların arttırılmasını sağlamaktır.

Bu kapsamda daha önceki yıllarda çevre okullarımızda verdiğimiz eğitimlerle iş sağlığı ve güvenliği konusunda toplumsal bilincin gelişmesine katkılar sunduk. 2022 yılında çalışanlarımız ve ailelerimizle güzel etkinliklerde buluşup İSG farkındalığını devam ettirmeyi umut ediyoruz.

Bu yıl yöneticilerimizin ve çalışanlarımızın ortak kullanım alanlarında sosyal mesafe gözetilerek karikatür ve uyarılardan oluşturulan posterlerimizi sergiliyoruz. Kurumsal İletişim Direktörlüğü ile Yönetim Sistemleri Direktörlüğümüzün istişareleri sonucunda bu projeyi geliştirdik. Karikatürlere ilgi yoğun ve çalışanlarımızın yüzündeki gülümsemeyle oluşan farkındalıktan memnunuz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar