Bodrum Gündem

Başkan Aras’tan Anneler Günü mesajı

Başkan Aras’tan Anneler Günü mesajı

Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Yaşamla aramızdaki ilk ve en kuvvetli bağımız olan annelerimizi çok seviyoruz.” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bizlere erdemli bir birey olarak yaşamayı rehberlik eden annelerimizin tek dileği, şüphesiz ki hiçbir karşılık beklemeden bize verdikleri sevginin aynı karşılığı bulmasıdır. Bugün Anneler Günü. Kanımca annelerimiz; bugünle ilgili konuşurken, toplumsal şiddetin hedef aldığı kadınların da birer anne ya da anne adayı olduğunu unutmamamızı isteyecektir.

Annelerimizin içi rahat olsun.

Bitmek bilmeyen aile içi ve toplumsal şiddetin mağduru olan kadınları yalnız bırakmamak ve en büyük ihtiyaçları olan sevgi ve güvenle hayata tutunmalarının önünde ne kadar engel varsa kaldırmak için, gereken her şeyi yapacağımız konusunda bir an bile geri durmadık ve durmayacağız.

Yeri gelmişken bu vesileyle kamuoyuna seslenmek istiyorum.

Kadınlara ve çocuklara yönelik şiddetin, tacizin, istismarın önüne geçebilmek adına, bir dizi yasal düzenleme içeren ‘İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmek, kabul edilebilir bir şey değildir.

Mutlu, huzurlu ve barış içinde yaşayan, birbirine güven duyan bireylerin olduğu bir ülke için, hayatın her alanında eşitsizlikleri ortadan kaldırmak ve sosyal adaleti sağlamak zorundayız.

Tüm çabamız annelerimiz için

Biliyoruz ki, annelerimizi mutlu etmenin en güzel yolu, dünyayı daha yaşanabilir bir yer haline getirmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Değerli Annesi Zübeyde Hanımı rahmetle anarken, Sevgili Annem ve ailelerinden, çocuklarından uzak kalan sağlık emekçisi ve şehit annelerimizin şahsında, tüm annelerin ‘Anneler Günü’nü kutluyorum.”

Yorumlar