Bodrum Gündem

Kadem Mete’den Ramazan Bayramı mesajı

Kadem Mete’den Ramazan Bayramı mesajı

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşlara bayram mesajı yayımladı. AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, “Tüm İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.”

Bodrum Gündem Haber

Mesajında pandemi dönemine ve Mescid-i Aksa’daki zulme işaret eden Mete, şu ifadelere yer verdi. “Değerli Muğlalılar, saygıdeğer halkımız ve Müslüman kardeşlerimiz, Bereket, rahmet ve merhamet ayı olan Ramazan-ı Şerif’i geride bıraktığımız Ramazan Bayramı vesilesiyle; milletçe ve muhabbetle kucaklaşmayı can-ı yürekten istesek de bu içten teması pandemi nedeniyle maalesef gerçekleştiremiyoruz.

Bayramlar, sevgiyi paylaşmak için, toplumsal barışı ve kardeşliği pekiştirmek içindir. Bayramlar, birlik ve beraberliği tesis etmeye vesiledir. Fakat İslam coğrafyasında dökülen gözyaşları nedeniyle bu bayram içimiz buruk, yüreğimiz dağlı.

Bu duygular içinde, Muğlalı kardeşlerimiz başta olmak üzere bütün İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor; bu bayramı acı, gözyaşı ve mutsuzluk içinde geçiren tüm din kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan sabırlar diliyorum.”

Yorumlar