Bodrum Gündem

Milletvekili Gökcan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Milletvekili Gökcan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Ahmet-Aras-432024-1110X200
Cumhur-Ittifaki-Mehmet-Tosun-13032024
Bahcesehir-Bodrum-19022024
BURSLULUK BANNER 24-25
terminalstore-gundemhaber-1110x200px-banner
dobrum-banner-bodrumgundem
hesaplutfen
previous arrow
next arrow

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan:  “Rahmetiyle ve bereketiyle tüm İslam Alemini kucaklayan bir Ramazan ayının ardından yeni bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Birlikte geçireceğimiz, eş, dost, akraba ziyaretleri ile birbirimizle kucaklaşacağımız nice sağlıklı ve mutlu bayramlara kavuşmak dileğiyle bayramımız kutlu olsun.” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Milletvekili Gökcan; Bayramların tarihimizde, kültürümüzde ve inancımızda sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en üst seviyede yaşandığı çok özel zamanlar olduğunu belirterek “Aziz Türk Milletinin en önemli hasletlerinden birisi bayramlara yüklediği kutsiyettir.  Bu özel ve kıymetli günleri, dargınlıkların yerini dostlukların, hüzünlerin yerini sevinçlerin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının daha da güçlenmesi,  birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz”

Bayramların paylaşma, yardımlaşma, mutluluk, sevinç ve coşku gibi insanı insan yapan  ve ayakta tutan en güzel değerleri içinde barındıran kutsal günler olduğunu vurgulayan Milletvekili Gökcan açıklamasında şu ifadelere yer verdi,

“Maalesef bütün Dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci ülkemizde de etkisini göstermektedir. Bundan dolayı bayram ziyaretlerine, el öpmelere ara vermek durumundayız. Hükümetimizin aldığı kararlarla umuyoruz ki, pandemi süreci yavaşlayacak ve eski günlerimize yeniden kavuşacağız. Bu süreçte maske mesafe ve hijyen kurallarına ve alınan tedbirlere, sevdiklerimizin ve kendi sağlığımız için mutlaka uyalım.

Bizleri ülke ve millet olarak, sevgi, saygı ve kardeşlik bağı ile kuşatan bayramlar, milletimizi güçlü bir şekilde milli ve manevi değerler etrafında buluşturmaktadır.

Dayanışma, yardımlaşma ve böylesi kıymetli günlerde doruğa çıkan kardeşlik duygumuz millet olarak en büyük gücümüz ve karakterimizdir.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, 2023 vizyonumuzu planlamış bulunmaktayız. İnanıyorum ki; büyük hedefler ve aydınlık bir gelecek bizi bekliyor.

Amacımız Aziz Atatürk’ün Milletimize hedef gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmaktır. Kavga ederek, kısır çekişmelere boğularak değil,  birlik, dayanışma, diyalog ve uzlaşı ile hedeflerimize ulaşabiliriz. Bayramların da bu hedeflere ulaşmamıza vesile olmasını temenni ediyorum.

Kardeşliğimizin hâkim olduğu, her bir ferdimizin geleceğe daha umutla baktığı, sağlıklı, huzurlu,  mutlu, hayırlı ve bereketli günlere vesile olması dileklerimle, başta Muğlalı hemşerilerim olmak üzere tüm milletimizin Ramazan Bayramını kutluyorum.”

Yorumlar