Bodrum Gündem

Gelecek gençliğin ellerinde

Gelecek gençliğin ellerinde

aci
Bahcesehir-Bodrum-19022024
terminalstore-gundemhaber-1110x200px-banner
dobrum-banner-bodrumgundem
hesaplutfen
previous arrow
next arrow
CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili basın açıklaması yayımladı. Yayımlanan açıklamada “Bugün ülkemizi kuşatan Tek Adam zihniyetini tarihe havale edecek olan yegâne şey, gençliğin dinamizmine yaslanarak, geleceği kuşatacak bir eşitlik, özgürlük ve adalet mücadelesini hep beraber kurmamız olacaktır.” dedi.

Bodrum Gündem Haber
Adem Zeybekoğlu açıklamasına şu ifadeler ile devam etti “İşte tam da bu noktada gençliğimize Kurtuluş-Kuruluş birikimimizin mirasına yaslanarak güncel bir görev düşüyor: sömürüye, zulme, adaletsizliklere, eşitsizliklere, ötekileştirmelere karşı barışın, kapsayıcılığın, özgürlüğün, eşitliğin, adaletin siyasetini var etmek için canla başla çalışmak, irade göstermek…”
Zeybekoğlu “Gençlerimiz biliyor ki: CHP Devrimcidir: CHP’nin devrimciliği, kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti kurarak başlattığı çağdaş medeniyeti hedefleyen kökten değişim sürecinin devam ettirilmesidir, çağı paylaşmadır, geleceğe atılımdır. Bu devrimciliği sürdürme görevi gençlerindir…” dedi.
Açıklama “Bu düşüncelerle bütün gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.” cümleleri ile sona erdi.

Yorumlar