Bodrum Gündem

Eğitimcilerin Muğla’dan başlattığı eylem sonuç verdi

Eğitimcilerin Muğla’dan başlattığı eylem sonuç verdi

Ahmet-Aras-432024-1110X200
Cumhur-Ittifaki-Mehmet-Tosun-13032024
Bahcesehir-Bodrum-19022024
BURSLULUK BANNER 24-25
terminalstore-gundemhaber-1110x200px-banner
dobrum-banner-bodrumgundem
hesaplutfen
previous arrow
next arrow
Eğitim Sen Muğla Şubesi tarafından Twitter üzerinden “EğitimEmekçisiyimAşıOlmadım” etiketi ile başlatılan eylem sonuç verdi.

Bodrum Gündem Haber

Eğitim Sen Muğla Şube Başkanı Birdal Savran, “Mücadelemiz sonucunda bugün eğitim emekçilerinin bir kısmına daha aşı randevusu verilmeye başlandı. Unutulmasın; eğitim ve bilim emekçilerinin mücadelesi eşit ve özgür bir gelecek içindir” dedi.
Savran’ın yaptığı açıklama şu ifadeler ile devam etti; “Yüz binlerce eğitim emekçisinin aşılanmadığı gerçekliğini haykırmak, yaratılmaya çalışılan algı kampanyalarının bizim yaşamımızda hiçbir karşılığı olmadığını göstermek ve kamuoyunda farkındalık yaratmak için  sosyal medya üzerinden yapmış olduğumuz Eğitim Emekçisiyim Aşı Olmadım kampanyası sonuç verdi. Mücadelemiz sonucunda bugün eğitim emekçilerinin bir kısmına daha aşı randevusu verilmeye başlandı.
Ancak hala daha aşılanmayan çok sayıda eğitim emekçisi arkadaşımız var. Birimiz güvende değilsek, hiçbirimiz güvende değiliz. Sağlık hakkımız, öğrencilerimizin kamusal eğitim hakkı için yüz yüze eğitimin başlayabilmesi ve sürdürülebilmesi için tüm eğitim emekçisi arkadaşlarımız acilen aşılanmalıdır. Öğrencilerimizin, eğitim emekçilerinin, velilerin, halkın sağlık hakkı; öğrencilerimizin eğitim hakkı için mücadeleye devam edeceğiz. Eğitim emekçileri çaresiz değil. Kimse ses çıkarmasa da, sorumluluk almasa da haklarına ve sağlıklarına sahip çıkacak, öğrencilerinin eğitim hakkını da koruyacaktır. Unutulmasın; eğitim ve bilim emekçilerinin mücadelesi eşit ve özgür bir gelecek içindir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.