Bodrum Gündem

BODER’de değişim rüzgârları

Bodrum’da turizmi başlatan ailenin yeni kuşağından Very Chic 5 Yıldızlı Tatil Köyü (eski adı Magnific Hotel) ’in CEO’su Ömer Faruk Dengiz, Haziran ayı içeresinde düşünülen Bodrum Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (BODER) Genel Kurulu için Başkanlığa yenilikçi ve dinamik ekibiyle aday olduğunu açıkladı.

Bodrum Gündem Haber

Ömer Faruk Dengiz Kimdir?

Bodrum’un turizm duayenleri arasından biri olan Dengiz ailesinin yeni kuşağını temsil eden Ömer Faruk Dengiz, İzmir’de Fatih Koleji, İngiltere’de London College of Business Management ve London Hotel School’dan başarılı derecede mezunu.

Evli ve tek çocuk

Otel İşletmecisi olan Dengiz, merhum babası Mehmet “Ceylan” Dengiz ve merhum annesi Emine “Bahar” Olcay Dengiz’den aldığı Bodrum’da ilk otellerden Ege Otel, Gümbet’te Ege Kamping ve Motel ile başlayan turizmci bayrağını 1975’ten beri aktif şekilde taşıyor.

Bodrum’daki eski adı Magnific otel yerine Very Chic 5 Yıldızlı Tatil Köyü adlı yeni markayla yola çıkan Ceylan Otelcilik ve Turistik İşletmeler A.Ş.’nin CEO’su olan Ömer Faruk Dengiz, emektar ekibi ile başarılı yönetimiyle Bodrum’da ilk 100 içerisine sokmayı başardı.

Uzun yıllardır Bodrum’da turizmci, İş insanları ve otelcileri bir araya getirip bir değer yaratmak için verdiği mücadeleci ruhuyla ile bilinmektedir. Bununla beraber Türkiye Otelciler Birliği, Bodrum Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (BODER), Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Spor Kulübü, Bodrum Esnaf, Sanayici ve İş İnsanları Derneği, Gümbet Turizm Çevre ve Kültür Varlıklarını Koruma ve Geliştirme Derneği, Gümbet Spor Kulübü Derneği, Cumhuriyet Halk Partisi ve de Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı gibi birçok STK da aktif görev almış ve kuruluşunda bulunmuştur. Halen BODTO 2018-2022 dönemi 5 No’lu Konaklama Sektörü Meslek Komitesi Başkanlığını yürütmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.