Bodrum Gündem

Bodrum Sağlıklı Yaşam Derneği kuruldu

Bodrum Sağlıklı Yaşam Derneği kuruldu

Bodrum Sağlıklı Yaşam Derneğinin kurucu üyeleri, yapacakları çalışmalarla ilgili yol haritası oluşturmak için görüş alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldi. Yapılan toplantı, Kovid-19 salgını nedeniyle, Müskebi Mahallesi’nde dernek binası önünde açık alanda gerçekleşti.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Sağlıklı Yaşam Derneği Kurucu Başkanı Hüseyin Aygün,  “İlçemizde sağlık sorunları bulunan, ekonomik durumu yerinde olmayan,  engelli ve dezavantajlı vatandaşların sağlık hizmetlerinden yararlanmasına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Gerektiğinde maddi, manevi destek, tıbbi araç, gereç alınmasında yardımcı olmak ve ilçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarla ortak projeler üretmeyi hedefliyoruz” dedi.

Yeni devlet hastanesinde, yeni bölümler açılması için çalışmalar yaptıklarını belirten Aygün “Dünyanın ve ülkemizin göz bebeği olan Bodrum, son yıllarda kapasitesinin çok üzerinde bir nüfusa maruz kalırken maalesef sağlık ve alt yapı konusunda kapasitesinin altında kalmıştır. Devletimiz bu konuda üzerine düşeni yaparken, biz de taşın altına elimizi koymamız gerektiğini yürekten hissediyoruz. Bunları gerçekleştirirken değerli Bodrumlu kardeşlerimizin de maddi manevi desteklerinizi,  önerilerinizi heyecanla bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar