Bodrum Gündem

Sedat Peker, Kokain, Ak Parti’nin Zirvesi, Mehmet Ağar, Uğur Mumcu Cinayeti; ve acaba Çetin Emeç Cinayeti de mi?

Hiç uzatmayacağım. Çünkü Sedat Peker’in bugün “Vizyona giren!” 7’inci video kaydını neredeyse hepiniz izlemişsinizdir.

  1. Video iddialarındaki kirli çamaşırların asıldığı ip Ak Parti’nin zirvesine kadar uzandı. İşte 7’inci video iddialarının en vahim sonuçları:

1- Sedat Peker net bir şekilde, Türkiye trafikli kokain ticaretinin başlangıç noktasının Kolombiya’dan Venezüella’ya kaydırıldığı ve bunu Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım’ın 2 kez Venezüella’ya giderek organize ettiği iddiasında bulundu. Peki ülkemizi yöneten Ak Parti’nin Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’dan sonraki 2 numara kim?

Bu ülkede Başbakanlık da yapmış olan, Genel Başkan vekili Binali Yıldırım!

Derhal soruşturulmalı. Hatta Binali Yıldırım derhal istifa ederek kendisi ve oğlu hakkında soruşturma açtırmalı. Eğer dürüst siyasetçiyim diyorsa!

Eğer o yapmıyorsa, bunu Erdoğan yaptırtmak zorunda!

2- Sedat Peker, uyuşturucu ve kumar baronları olduğunu söylediği ve aralarında Behçet Cantürk ve Ömer Lütfi Topal gibi isimlerin de olduğu iş adamları cinayetlerinin arkasında Mehmet Ağar olduğunu iddia etti. Mehmet Ağar’ın bu kişilerden haraç aldığını, bunun ifşa olmaması için bu cinayetleri işlettiğini iddia etti.

Peker, 24 Ocak 1993’de katledilen Uğur Mumcu cinayetinin arkasında da Mehmet Ağar olduğunu iddia ederek, ortaya bir bomba daha bıraktı.

Ben Sedat Peker’e bu iddialarından sonra bir soru yöneltmek istiyorum:

Sedat Peker, bütün bu cinayetlerin perde arkasını bildiğinizi iddia ettiğinize göre, 7 Mart 1990’da katledilen gazeteci Çetin Emeç’in de kimler tarafından öldürttürüldüğünü, hatta öldüreni de biliyor olmalısınız diye düşünüyorum. Biliyorsanız, susmayın. Bu acıyı da hala içimizden atamadık.

3- Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kardeşinin Ankara’daki mekanında Ak Partili siyasetçilerden ve milletvekillerinden oluşan yoğun bir trafik olduğunu söyledi. Böyle bir trafik niye olur?

Bunu bizden iyi Cumhurbaşkanı Erdoğan tahmin eder. O zaman biz araya girmeyelim de bunun sorgulamasını, Devletin ve Ak Parti’nin 1 Numarası Erdoğan’a bırakalım!

Bu arada Ankara Bölge Adliyesi 1. Dairesi, meşhur, “Susurluk Jitem Davası”nda hakkında beraat kararı verilen Mehmet Ağar ve 19 sanık hakkındaki beraat kararını, “Oybirliği” ile bozdu.

Bu bile, Sedat Peker’in ifşaat ve iddialarının önemini anlatıyor!

Türkiye, Sedat Peker’in ifşaatları ile baştan aşağıya kanunsuz ve hukuksuz 5’inci sınıf bir dünya ülkesi konumuna düştü. Haydi bakalım; eğer varsa, yürekli ve vicdanlı savcılar ve hakimler; bu vatanın, bu milletin şimdi size ihtiyacı var.

Eğer bugünlerde de yoksanız, atın o cüppelerinizi üzerlerinizden!

Evet söz sizde vatansever ve yiğit savcılar ve hakimler. Çünkü hala var olduğunuza inanıyorum.

23 Mayıs 2021-Pazar-Fatih Güllâpoğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar