Bodrum Gündem

12. sınıf öğrencisi Nazlı maskelerden özel kıyafetler tasarladı

12. sınıf öğrencisi Nazlı maskelerden özel kıyafetler tasarladı

Bodrum Özel Marmara Koleji Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Nazlı May Acar “Koronavirüs Moda Sergisi” ismini verdiği on line sergi ile beğeni topladı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Günlük hayatımızın bir vazgeçilmezi haline gelen maskeleri yaratıcı bir şekilde giysilere dönüştüren ve birbirinden güzel tasarımlara imza atan Bodrum Özel Marmara Koleji Anadolu Lisesi IBDP (Uluslararası Bakalorya Diploma Programı) 12. sınıf öğrencisi Nazlı May Acar bugüne kadar katılmış olduğu karma sergilere, açmış olduğu kişisel sergi ve defilelere bir yenisini daha ekledi.

Günümüzün en önemli sorunu olan ”Pandemi” ile ilgili bir sergi hazırlayan ve ”Coronavirus Fashion Exhibition / Koronavirüs Moda Sergisi” ismini verdiği bu başarılı sergisinin en ilgi çekici noktası giysilerin maskelerden tasarlanması oldu. Günlük hayatımızın bir vazgeçilmezi haline gelen maskeleri yaratıcı bir şekilde giysilere dönüştüren ve birbirinden güzel bu tasarımları bizlerle paylaşan Nazlı May Acar, İngiltere’de kabul aldığı üniversitelerden birini seçerek öğrenim hayatına yurt dışında devam edecek.

”Coronavirus Fashion Exhibition / Koronavirüs Moda Sergisi’ linkleri

https://fb.watch/5L8MaCZgCI/

https://www.instagram.com/tv/CPLGP2RA2jm/?utm_medium=copy_link

 

Yorumlar