Bodrum Gündem

Böyle Kavga Görülmedi!

Böyle Kavga Görülmedi! Genel Müdür Yardımcısı, Bakana Rest Çekti!

Malum; İçişler Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker’in, yaptığı suçlamalardan dolayı Habertürk Tv’de gazetecilerin sorularını yanıtlarken; pardon, yanıtlamayıp karşısındaki 4 gazeteciyi mışıl mışıl uyuturken, merak edilen iddiaların tümüne yakınını yanıtlamayıp savuşturmuştu.

Ancak, Sedat Peker’e koruma verildiği konusunda sorumlu olanlardan birisi olarak, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan’ı işaret etmişti. Bunun üzerine, Çalışkan’ın Bakan Soylu tarafından açığa alınacağı konuşulmaya başladı.

Cumhuriyet Gazetesi’nin konuştuğu Mustafa Çalışkan, kendisinin, “Türkiye’nin en dürüst insanı olduğunu” iddia ederek, Bakan Soylu’ya açık açık meydan okudu:

“…Başta Sayın Cumhurbaşkanı var. Mustafa Çalışkan gibi bir insanı kim alacak, nasıl alacak, bir görelim bakalım. Çok merak ettim!”

Çalışkan, “Soylu’nun açıklamaları sizde bir rahatsızlık yaratmıyor mu?” Sorusu üzerine yine Soylu’ya gönderme yaparak, “Bence toplum rahatsız; benim rahatsız olmam çok da önemli değil!” cevabını verdi.

İşte Ankara ve AK Parti’deki durum bu. Ortalık toza, dumana bulanmış halde. Türkiye Cumhuriyeti’nde böylesi bir ortam, hiç yaşanmamıştı. Tıpkı Erdoğan’ın ve Ak Parti iktidarının bizlere ilk kez yaşattığı diğer olumsuzluklar gibi!

28 Mayıs 2021-Cuma-Fatih Güllâpoğlu

[email protected]

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar