Bodrum Gündem

Eline silah alan bir kişi öğretmenlik yapamaz

Eline silah alan bir kişi öğretmenlik yapamaz

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, elinde silahla tehdit savuran din kültürü öğretmeni ile ilgili açıklama yaptı.

Bodrum Gündem Haber

Edinilen bilgiye göre “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ‘destek’ verdiğini söyleyerek elinde tüfekle fotoğrafını paylaşan din kültürü öğretmeni Yunus Taşkıran hakkında inceleme başlatıldı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili paylaştığı videoların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında “İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız” dedi. Bakan Soylu da Erdoğan’ın bu sözleri üzerine “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız…” ifadelerini kullandı. Fethiye’de din kültürü öğretmenliği yapan Yunus Taşkıran ise Soylu’nun bu sözlerinin ardından elinde tüfekle bir fotoğraf paylaştı ve “Biz de senin emrindeyiz Aga. 600 Metreden nokta atışı. 800 metre kola, bacağa. Yani 800 metreden fazla yaklaşma” dedi. Taşkıran’ın bu ifadeleri sonrası hakkında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldığı belirtildi.

“Mahkemeye Çıkartılmalı, Psikolojik Destek Almalı”

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’den de Taşkıran’ın paylaşımına tepki geldi. Başkan Demir, “Türkiye’nin geldiği nokta bu.Mafya, iktidar ve medya üçgeninden etkilenen bir vatandaş eline kolayca bir silah alıp sözüm ona farklı görüşteki insanlara göz dağı verebiliyor. Bunu yapan ise din kültürü öğretmeni. Bu garip gureba kişilik pırıl pırıl çocuklara dini mi öğretecek, ahlakın ne olduğunu mu anlatacak? Türkiye Cumhuriyeti devleti iktidarın ve mafyanın karanlık işlerinden, çekişmelerinden ve buna benzer sözüm ona din adamlarından bıktı. Ortada incelenecek bir şey yok. Paylaşım belli, yapan belli. Bu zat derhal görevden alınmalı ve mahkemeye çıkartılmalıdır ve hatta psikolojik destek almalıdır. Eline silah alan bir kişi öğretmenlik yapamaz” İfadelerini kullandı.

Yorumlar

  1. mert dedi ki:

    İki yüzlü yobaz ilçe başkanı elinde silah olanları iyi çocuklar alınlarından öperim diyen kendi partindekilere sesin çıktımı