Bodrum Gündem

Milas aşkıyla hep birlikte olalım

Milas aşkıyla hep birlikte olalım

Milas Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, bir süre önce odayı ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Yönetimini ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

Ziyaret sırasında çeşitli projeler üzerinde durulurken Milas’taki kurumlar, partiler ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte olunması ve Milas’ın projelerine hep birlikte sahip çıkılması gerektiği belirtildi.

MİTSO Yönetimi, bir süre önce odayı ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi yönetimine ziyarette bulundu. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Soner Çamlıbelen, Yönetim Kurulu Üyesi Ejder Üstek’in katıldığı ziyarette Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Emin Çelik ve partinin ilçe yöneticileri ile Milas’ta gündemde olan projeler değerlendirildi. MİTSO yöneticileri Milas’a doğalgaz getirilmesi, OSB’nin genişletilmesi, yeni sanayi sitesi yapılması, yeni bir çevreyolu yapılması ve mevcut çevreyolunun ıslahı, modern bir fuar alanı yapılması, herkesin tepkisini çeken Gümüşkesen Anıtmezarının bahçesindeki kaba inşaat halindeki müze binasının yıkılması ve uygun bir yere yeni bir müze yapılması gibi projeleri anlatarak iktidar partisinin ilçe yönetiminden destek istediler.

Ziyarette MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, projelerin gerçekleşmesi için “Milas aşkıyla hep birlikte olmamız lazım” dedi. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, son yıllarda Milas zeytinyağında yaşanan gelişmeleri anlatarak AB coğrafi işaretinin Milas zeytinyağının değerine değer kattığın belirtti. Özer, “Milas zeytinyağına aldığımız coğrafi işaret hem üretimde kaliteyi getirdi, hem markalaşmayı arttırdı hem de ihracatta artış sağladı” diye konuştu. Özer, yeni bir fuar alanı ve müze binasının bir an önce yapılması gerektiğini belirterek OSB’de şimdiden bir doluluk yaşanmakta olduğunu ifade etti ve OSB arazisinin genişletilmesi için destek beklediklerini bildirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Milas İlçe Başkanı Emin Çelik de MİTSO yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Gerek zeytinyağında olsun, gerekse OSB konusunda olsun MİTSO’nun çalışmalarınızın farkındayız. Çok önemli çalışmalar bunlar. Biz de Milas’ın sorunlarının çözümü ve projelerinin gerçekleştirilmesi için başta belediye olmak üzere Milas’taki odalarla, muhtarlarla, STK’lerle işbirliği yapmak istiyoruz. Milas’ın projelerini gerçekleştirmek için Ankara’ya gidilecekse hep birlikte gidelim. Hep birlikte gidersek güçlü oluruz. Siyasi görüşlerimiz kendimize, hizmet bölgemize olsun istiyoruz” dedi.

Yorumlar