Bodrum Gündem

İspatlıdır Tescillidir: Atatürk’e Kim Hakaret Ediyorsa, Bilin ki Düşman Devletin Paralı Ajanı Bir Vatan Hainidir!

İmam kimliği altındaki bir ahlâksız, Ayasofya’daki hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler için yapılan törende, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın önünde, Atatürk’e, zalim ve kafir deme alçaklığını yapmış.

Sayın Erdoğan sen dahil bütün Türk milleti iyi duysun;

Atatürk için o aşağılık kelimeleri kullananlar, bizatihi vatan hainidir ve mutlaka bir düşman devletin ajanlığını da yapıyordur. Bu ispatlıdır, tescillidir.

İşte ispatı;

Sayın Erdoğan, Fethullah Gülen denilen FETÖ terör örgütünün başı, bulduğu her fırsatta Atatürk’e saydırır ve “Deccal” deme namussuzluğunu yapardı.

Ne oldu sonra?

Gülen ve örgütünün, Amerikan beslemesi, CIA’nın beslemesi bir terör örgütünün kurucusu ve başı olduğu ortaya çıktı.  Üstelik de kendi vatanına karşı Amerikan desteği ile darbe yapmaya da kalkıştı ama başaramadı. Bunları da imam kimliği ile yaptı!

Ve sayın Erdoğan, senin önünde, Atatürk için o aşağılık kelimeleri kullanan yaratık, devletten maaş alan bir imam da olsa; aynen FETÖ gibi bizatihi bir vatan hainidir ve mutlaka bir düşman devletin ajanlığını da yapıyordur. Yani bu tipler böylesine ahlâksız yaratıklardır, başka bir tanımı yoktur.

Ve sayın Erdoğan unutma, FETÖ’nün sahibi olduğu gazeteleri, yayın organlarını yönetenler ve yazarlarının büyük bölümü de tescilli Atatürk düşmanı idiler! Maaşlarını, Amerikan beslemesi FETÖ’den alıyorlardı.

Sayın Erdoğan, bu devletin başı olarak, bu imam hakkında derhal soruşturma açıp gereğini yapmak görevin ve boynunun borcudur.

Tekrar ediyorum!

Tescillidir; Atatürk’e kim hakaret ediyorsa, öncelikle vatan hainidir, muhtemelen bir düşman devletin paralı ajanlığını yapıyordur, ya da o düşman devletin paralı ajanları aracılığıyla nemalandırılıyordur.

Ha, bu arada, yazıya konu olan o ahlâksızın kim olduğunu merak edenler, Oda Tv’ye baksınlar.

30 Mayıs 2021-Pazar-Fatih Güllâpoğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar