Bodrum Gündem

Ali Doksan toprağa verildi

Bodrum’un efsane esnaflarından Sakallı Lokantasının sahibi 1933 doğumlu Ali Doksan Kızılağaç Mezarlığında toprağa verildi…

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

1945’den bu yana Bodrum denildiğinde ilk akla gelen markalardan birisi olan Sakallı Lokantasının ikinci kuşak temsilcisi, 1933 doğumlu Ali Doksan hayırsever Uğur Sert tarafından yaptırılan Atatürk Caddesindeki Uğur Camiinde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı ve helallik alındı.

Merhum Mustafa Akçaalan, nam-ı diğer “Sakallı”nın yeğeni olan Ali Doksan’ın cenazesine Pandemi nedeni ile pek az kişi katılabildi. Ali Doksan’ın cenaze törenine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Geçmiş dönem Belediye Başkanı Mazlum Ağan, kızı, oğulları, damadı ve torunları ile birlikte yakın dostları ve sevenleri katıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras; “Bodrum’un sevilen esnaflarından, Sakallı Lokantası’nın ikinci kuşak temsilcisi, kıymetli büyüğüm Ali Doksan amcamızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Ali amcamıza Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Bodrumumuza başsağlığı diliyorum…” dedi.

Ali Doksan’ın cenazesi Kızılağaç Mezarlığında toprağa verildi…

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.