Bodrum Gündem

Erdoğan’ın En Korktuğu Fotoğraf!

Bu fotoğraf, bugün Ankara’da başarılı işlere imza atan Çankaya Belediyesi’nin gerçekleştirdiği toplu açılışın fotoğrafı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ülkede ekonomiden, demokrasiye kadar bütün işler kötüye giderken , kuşkusuz ki en korktuğu şeylerden biri de bu fotoğraflar! Niye mi?

Çünkü kendisini ilk sandıkta devirmeye hazırlanan, CHP ve İyi Parti’nin omurgasını oluşturduğu Millet İttifakı’nın birbirine kenetlendiğinin fotoğrafıdır böyle fotoğraflar! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, hele hele Erdoğan’ı büyük başarılarından dolayı kahreden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın omuz omuza geldiği bu fotoğraf Erdoğanı kahretmesin de kimi kahretsin?

Bugün seçim olsa, Millet İttifakı’nın, Ak Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur ittifakını silindir gibi ezip geçeceğini, saraydaki koltuğun da altından kayıp gideceğini biliyor. Ve hala ne 128 milyar doların hesabını, ne de Sedat Peker’den 10 bin dolar alan Ak Partili milletvekilinin hesabını veremiyor.

Koltuk altından gidince yüzlerce yolsuzluk davasıyla karşı karşıya kalacağını da çok iyi biliyor ve Millet İttifakı’nı parçalamak için, ittifakın minik ortağı ile ellerinden geleni ardına koymamalarına rağmen, Millet İttifakı’nın giderek güçlenmesinin önüne geçememesinin öfkesini de yaşıyor. Ama koltuk kısmetten çıkınca, çare bulamazsınız! 2 Haziran 2021-Fatih Güllâpoğlu

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

  1. sm dedi ki:

    hdp pkk eksik kalmış