Bodrum Gündem

Mafyayı CHP İktidarı Bitirecek

Mafyayı CHP İktidarı Bitirecek

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu mafya – siyaset ilişkisinin yarattığı tahribat ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bodrum Gündem Haber

“Bir süredir kamuoyunu meşgul eden mafya- siyaset ilişkisinin yarattığı tahribat halkın geçim mücadelesinden ve adalet arayışından ayrı ele alınamaz.” diyerek cümlelerine başlayan CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu “Ülkemiz demokrasiden uzaklaştıkça, kamusal bütün varlıklarımıza üşüşen çeteler güç bulmakta, hukuk devletine zarar vererek bir yağmalama ortamı oluşturmaktadır.” dedi.

Herkes hukuk önünde eşit olmalıdır
Kamuoyunun bu süreçte beklentisi, ortaya çıkan bütün iddialara yönelik hukuki süreçlerin tam bir şeffaflıkla işletilmesi gerektiğini ve ne yazık ki bu zamana kadar süreç böyle işlemeğini belirten Adem Zeybekoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Partimiz, ülkemizi Cumhuriyet’in 20. Yüzyılı’nda bir demokrasi beşiği haline getirmek konusunda kararlıdır. Bu çabanın halkımızda karşılık bulduğu da ortadadır. Demokrasinin yapı taşlarından hukuk devleti herkesin hukuk önünde eşit olmasına dayalıdır.

Suistimal edenlerle ilgili gerekli süreçleri işletecektir
İlk sandıkta iktidara gelecek olan partimiz hukuk devletinin gereklerini yerine getirecek, kamusal varlıklarımızı yağmalayan çetelerden hesap soracak, kamu görevini suiistimal edenlerle ilgili gerekli süreçleri işletecektir.”

Ülkemizin ihtiyacı daha çok adalet, daha çok demokrasi, daha çok eşitliktir. Kimsenin kuşkusu olmasın, bunu halkımızın oylarıyla iktidara taşıyacağı partimiz gerçekleştirecek, çetelerden hesap soracaktır.

Yorumlar