Bodrum Gündem

Bodrumlu işletmeciler indirimli elektrikten yararlanacak

Bodrumlu işletmeciler indirimli elektrikten yararlanacak

Türkiye’nin dört bir tarafındaki oda ve derneklerle iş birliği gerçekleştiren Sepaş Enerji, pandeminin zorlu ekonomik koşullarında işletmecilere indirim desteği sunmaya devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Ticaret Odası ile imzalanan protokol sayesinde oda üyeleri tüketim profillerine göre yüzde 15’e varan indirim ve 12 ay sabit birim fiyattan faydalanabilecek.

Konutlardan ticarethane ve büyük sanayi kuruluşlarına dek uzanan geniş yelpazede, Türkiye genelinde 4 milyon kişiye elektrik hizmeti sunan Sepaş Enerji yeni iş birliğini duyurdu. Orta Ölçekli Müşteriler Bölge Müdürü Barış Mekik, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret ederek oda üyelerinin tüketim profillerine göre hazırlanan avantajlı tarifeyi sundu. Görüşmenin ardından protokole imzalar atılırken Başkan Kocadon yeni anlaşmanın tüm ilçeye hayırlı olmasını diledi. Anlaşma kapsamında oda üyeleri, tüketim profillerine göre yüzde 15’e varan indirim ve 12 ay geçerli sabit birim fiyattan elektrik kullanabilecek.

İş ortaklarımızın en yakınında biz varız

Pandemi döneminde üreticilere ve işletmecilere elektrikte indirimle destek sunduklarını dile getiren Mekik şunları kaydetti; “Türkiye’nin farklı noktalarından çok sayıda esnaf ve sanayiciye avantaj sağlayabildiğimiz yeni bir iş birliğine daha başlamak mutluluk verici. İşletmecilerin beklentilerine göre hazırladığımız tekliflerimizle bu süreçte onların en yakınındaki çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz. Saygıdeğer Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Protokolümüzün BODTO üyelerine ve Bodrumlulara ekonomik katkı sunacağına inanıyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.